Sunday, 1 January 2017

Cara Nak Join Ahli Shaklee Secara Percuma

Walaupun boleh je nak bayar untuk masuk ahli tapi kalau dah orang nak bagi FREE lagi la rasa nak lompat bintang kan? Benda percuma kot. Rugi lepaskan tau! Eh kakNi suka je benda free ni 😆

Ok, yuran untuk keahlian Shaklee adalah sebanyak Rm69 dan postage Rm10.60 jadi total Rm79.60. Banyakk ni tau jimatnya. Boleh buat belanja dapur seminggu. Yuhuuu

Ada 2 cara untuk dapatkan keahlian Shaklee secara percuma. 

1) Beli mana-mana produk Shaklee dengan nilai 200uv. Lebih kurang dalam Rm700 belian. Mana-mana je nak beli, produk Nutriwhite ke, set kehamilan ke, set kanak-kanak ke semua boleh asalkan cukup 200uv. 

2) Cara paling senang kakNi nak cadangkan beli 2 botol vivix. Dah boleh dapat FREE keahlian dan free pos. Beli pulak dengan harga ahli. Penjimatan lebih dari Rm200!

Ahli Rm79.50 FREE
Postage Rm10.60 SM dan Sabah/Sarawak Rm20 FREE
Belian harga ahli vivix jimat RM144.40
Dapat cash bonus bulan depan Rm36


Eh ada lagi penjimatan! Promosi Januari 2017 ni beli dua botol dapat lagi less 5%! Oh my! Bestnya! Dalam harga barang semua naik, harga minyak naik tapi Shaklee tetap maintain bagi diskaun. 

KakNi bagitau lagi apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni :

1) Yg pertama mestilah boleh beli dengan id sendiri kan

2) Kalau korang memang sudah lama jadi pengguna Shaklee masa ni la boleh kumpul uv sendiri dan layak untuk dapat bonus

3) Dah tak payah susah nak survey-survey dari ramai sid semata-mata nak tau diaorang jual berapa dan nak beli yang jual murah. Dah sah-sah korang boleh beli dengan harga ahli id sendiri kan?

4) Kalau ahli makan sendiri pun untung-untung ada kawan-kawan atau ahli keluarga perlukan vitamin shaklee. Secara tak sengaja dah terbisnes sekali kan?

5) Paling best dalam tak sengaja terbisnes eh dapat cash bonus pulak! 

6) Dalam tak sedar terlayak pulak dapat CAR reward!

7) Masa ni memang ramai dah tak pandang belakang dan jalan terus dengan bisnes Shaklee sebab tiba-tiba terdapat bonus 4,5,6 angka! Doktor, pensyarah, engineer, peguam semua pakat buat Shaklee sekarang sebab diaorang dapat money freedom dan time freedom! 

8) Insentif trip yang berkelas vvip. Ada jemputan umrah, national trip dan international trip. Dah la luggage dapat, baju dapat malah duit saku pun dapat. 


Jom lah korang join family Shaklee kami. Cepat hubungi kakNi tau!

KakNi
Wahm