Sunday, 30 April 2017

5 Tips Penjagaan Kulit Muka Agar Bangun Tidur Dengan Muka Berseri

Cuba bayangkan kalau sehari kita tak mandi. Apa rasa? Wow rasa yang superb sangat! 😵😵 melekit, rasa rimas, rasa berminyak, berdaki semua ada la..

Macam tu jugak kalau sehari tak cuci muka. Dia punya rasa berminyak dan rimas tu macam 3 hari tak mandi..huhu..


Ok, jom kita tengok apa tips penjagaan kulit muka agar esoknya kita bangun rasa muka macam Cinderella gitu ❤️

1) Kena pastikan cuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari

2) Pakai krim malam untuk membantu memperbaiki sel-sel

3) Cuci muka selepas bangun tidur untuk menanggalkan sisa-sisa kulit mati

4) Pakai pelindung UV untuk melindungi kulit wajah dari sinaran uv

5) Gunakan Krim Overnight Cream Protection untuk perlindungan kulit di waktu malam

Nak tahu pilihan terbaik untuk kulit wajah asia seperti kita? Seperti yang telah dicipta oleh pakar kulit dari Jepun dan Amerika ini


Seindah namanya NUTRIWHITE ia berfungsi mencerah dan merawat kulit wajah dengan berkesan. Hasil gabungan 16 tumbuhan botani terbaik di seluruh dunia seperti Rosemary, Cat's Flaw, Mulbery dan banyak lagi.


Dengan buih-buih halus pencuci mukanya, dengan hasil sentalan kulit mati dari make up removernya, dengan hasil penjagaan kulit dari krim malamnya perghh bangun tidur terus raba kulit muka hahaha 💃🏻💃🏻

Tak percaya? Cuba tengok diaorang ni




Untuk pembelian Set Lengkap Nutriwhite ni segera hubungi kakNi 0137773122 tau!