Saturday, 29 April 2017

Bisnes Online Yang Menyenangkan Tanpa Perlu Simpan Stok

Assalamualaikum WBT

Ada ke bisnes online yang super senang sampai tengah baring tidurkan anak pun boleh buat sales dan orderkan barang customer? Tengah kacau lauk sambil selawat atas dapur pun boleh proceed order barang customer? Awas! Hati-hati jangan handphone jatuh dalam gulai sudah la yer 😂

KakNi cerita tentang kenalan kakNi yang buat bisnes online jugak. Satu rumah penuh dengan stok barang jualan tau! Fuyoo!! Beli stok dengan bermodalkan duit sendiri yang agak besar kemudian kena usaha habiskan stok. Salute habis! Sebab kalau kakNi tak mampu nak buat gitu.

Sebab tu la kakNi pilih buat bisnes Shaklee. Hurmm banyak la yang senang tambah-tambah lagi buat ibu kerja suri rumah yang super sibuk sampai masa ke toilet pun ada 'penonton setia' 😑

10 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Pilihan Bisnes Online Super Senang


1) Modal kecik RM79 sahaja untuk keahlian dan boleh mulakan bisnes

2) Bekerja di mana sahaja asalkan ada gadjet dan internet

3) Tidak perlu simpan stok berderet di rumah

4) Kerugian 0%

5) Tak perlu bayar sewa kedai dan gaji pekerja

6) Ilmu percuma

7) Mentor dan sokongan dari upline

8) Tak perlu keluar pos barang

9) Tak perlu nak abaikan dan tinggalkan anak-anak

10) Bisnes yang boleh diwarisi

Kalau dulu kita pun tak senang nak duduk kat rumah kan sebab ramai betul penjual-penjual barang duk ketuk pintu tekan loceng dari rumah ke rumah kan? 


Zaman sekarang tak perlu dah nak susah payah gitu sebab semuanya di hujung jari tapi tersilap pilih bisnes online alamatnya jadi la macam penjual pintu ke pintu sebab nak habiskan stok! Duit dah la habis labur kat stok. Stok pulak tak jalan, dah tu apa yang dapat? 

Nak sertai family Shaklee? Hubungi kakNi 0137773122 untuk kakNi cerita lebih detail. 

Aniey Yusoff
ID 887558
0137773122