Wednesday, 26 April 2017

Cara Hilangkan Blackhead Dengan Berkesan Menjadikan Muka Licin Berseri

Memandang muka sendiri eeee rasa gerammm je tengok kat white dengan black head ni. Kadang-kadang tu tangan gatal duk picit-picit je 'makhluk asing' tu. Memang satu sindrom kan orang perempuan kalau dapat belek jerawat, picit jerawat..puas hati! Kahkah lepas tu menanggung la pedihnya kulit muka huwaaa



Muka kakNi memang banyak blackhead dan whitehead ni sejak dari dulu. Dah la banyak bintik hitam, muka pulak berminyak dan berjeragat. Pakej lengkap! Dahi memang ada banyak bebulu halus hitam.

Aduhh teringat pulak waktu buat facial dulu. Dia punya korek segala jerawat dan kotoran semua rasa nak tercabut kulit muka! Serik dah!

Ada banyak cara nak hilangkan blackhead ni. Selain dari beli alat blackhead removal tu boleh jugak ikut beberapa petua tradisional antaranya :

1) Guna wap air
2) Pakai soda bikarbonat
3) Jus lemon
4) Mask whitehead removal

Dan ada satu cara lagi mask yang lekap di muka dan kemudian ditarik tu. Macam ngeri pulak masa nak tarik tu huhu

Pilihan kakNi alah paling senang pakai je Nutriwhite Make Up Remover Shaklee. Nama je make up removal tapi tak pakai mekap pun boleh je pakai. Fungsinya menanggalkan sisa-sisa kotoran dan segala daki-daki termasuk white head dan black head skali. Ramai dah bagi testimoni meletup! 






Tapi alang-alang muka dah bersih dari segala kesan kotoran, liang pori pun dah terbuka apa kata kita ikut langkah demi langkah untuk kulit muka yang lebih  putih, bersih, halus dan anjal!

Wahh! Serius best! Ini set lengkap Nutriwhite yang diadun dengan 16 tumbuhan botani yang didapati di setiap pelusuk dunia. Ciptaan para saintis dan pakar kulit lagi bukan produk bancuh-bancuh..jadi




KakNi pilih cara Nutriwhite je untuk masalah kulit muka gelap, kusam, black dan white head, jeragat dan lain-lain. 

Jom dapatkan set korang! Hubungi kakNi tau!

Aniey Yusoff
ID 887558