Sunday, 16 April 2017

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Buat Pengguna Setia

Assalamualaikum..

Cerita bab kelebihan menjadi ahli ni korang pernah tak menjadi ahli dan memegang kad keahlian Popular, Aeon Jusco, Aeon Big, Bonus Link atau kad Mesra Petronas? Ini contoh je la rasanya banyak lagi kot yang menawarkan keahlian dengan pelbagai faedah yang super best kan? Ada tak?

Sebabnya bukan apa, yang paling best ialah dapat JIMAT! Ahli dapat diskaun, rebat la, double diskaun la, kumpul mata dapat redeem duit dan hadiah la. Best kan jadi ahli.

Aritu kakNi pergi kedai buku Popular cari beberapa buku latihan persekolahan anak-anak dan buku-buku bab nutrisi kesihatan untuk ilmu bisnes kakNi. Masa ni belum ahli lagi. Adik cashier yang cantik manis masa tu tanya kakNi, akak ada kad ahli? Boleh dapat diskaun 10% atas setiap item dan dapat tambahan diskaun 20% lagi mengikut promosi. Wahh!! 

Tak banyak fikir, kakNi terus tanya berapa yuran nak jadi ahli? Sambil senyum paling manis adik tu cakap Rm12 untuk setahun dan Rm..(alah lupa pulak berapa) untuk 3 tahun. Rm1 kot setiap bulan. Apalah sangat kan banding boleh dapat jimattt banyakk andai kita memang ada keperluan nak masuk Popular. Beli buku-buku anak, alatan sekolah ke, macam-macam la boleh beli. Siap kadang ada rebat lagi!

Gitu la bestnya menjadi ahli. Banyak faedah untuk semua ahlinya. Korang dah jadi ahli Shaklee?



Korang Pengguna Setia Vitamin Shaklee?

Sebelum kakNi jadi ahli shaklee dulu set pertama yang dibeli ialah set lengkap bersalin. Selepas dapat tahu pembelian sebagai ahli shaklee boleh jimat sampai 25% terus tak tunggu lama dan sign up sebagai ahli. 


Ok, berikut kakNi bagitau kelebihan korang kalau mendaftar sebagai ahli shaklee :

1) Tak PENING nak survey sana sini nak cari vitamin harga kasih sayang, peluk cium la. Dah ahli, beli je pakai id sendiri

2) JIMATTT!! Kalau sebelum ni korang beli dengan harga retail. Nah sekarang nikmati harga sebagai ahli pulak! 

3) DAPAT DUIT! Alang-alang duk membeli pakai id sendiri sambil kumpul mata UV. Menepati kelayakan 15hb dapat BONUS!


4) Tak WAJIB buat pembelian setiap bulan sekiranya ahli hanya untuk makan sendiri. 

5) Tak perlu SIMPAN STOK kalau ahli berniat untuk memulakan bisnes. 

6) MUDAH untuk membuat pembelian. Hanya secara online di website www.shaklee2u.com.my sahaja, barang sampai di depan pintu rumah

7) TRIP PERCUTIAN PERCUMA 

8) BONUS KERETA

Banyak pulak kelebihan jadi ahli shaklee ni. Nak tau lebih detail kena la join ahli. Rugi tak join. Cepat hubungi kakNi untuk daftarkan keahlian korang tau!

KakNi