Set Kecantikan Nutriwhite Shaklee Produk Kecantikan Paling Berkesan Untuk Wajah Lebih Putih Dan Berseri

Thursday, April 20, 2017

Assalamualaikum WBT

Terpikat dan jatuh hati dengan set kecantikan Nutriwhite ni pada mulanya adalah pada namanya 'Nutriwhite'. Rasa macam istimewa dan mewah je nama tu.


Sebelum ni kakNi pernah cerita kan pasal sabun betik penghilang jeragat sampai kulit muka menggelupas dan merah jadi macam udang kena panggang huhu..tapi ini cerita dulu la sewaktu tak ada ilmu pasal benda-benda tak selamat dalam produk kecantikan ni.

Sejak dari ini memang sangat berhati-hati nak pakai sebarang benda kat muka. Risau jadi macam dulu..fuhh pedih gile kulit muka huwaa..

Apa yang ISTIMEWA DAN BESTNYA NUTRIWHITE ni?

🌷 Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
🌷 3 tahun pembangunan produk
🌷 Pemilihan bahan aktif dan mentah diperolehi di 16 buah negara
🌷 Ujian yang menyeluruh
🌷 Unik, pengwujudan ekslusif pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan
🌷 Ramuan gabungan yang optimum
🌷 Selamat dan berkesan
🌷 Patent pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan yang lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya

Nak tengok apa kata pengguna Set Nutriwhite yang lain?

Testimoni #1


Testimoni #2 


Testimoni #3


Testimoni #4


Korang percaya dengan produk pemutih kulit yang segera tu? Pakai-pakai terus putih? Aduhh terus teringat kulit udang panggang kes dulu tu. Serikkk pakai sembarangan produk ni.

Kulit sendiri tu bukan kulit kucing huhu. Nak letak benda merepek yang tak tau apa kandungan tu takutt sangattt.

Nak tau bagaimana Nutriwhite bekerja?

1) Menghalang
Kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif melindungi kulit anda dari kerosakan, kesan gelap sinar cahaya matahari dan UV

2) Mengurangkan
Rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah kulit kusam

3) Menyekat
Rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan kepada lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam

4) Mencerah
Naungan dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit cerah

5) Memperbaharui dan mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, mencerahkan dan menjadikan kulit lebih bercahaya

Apa yang lagi best lagi tentang Nutriwhite ialah jimattt! Set yang kakNi pakai bertahan lebih dari setahun sebab pakainya cuma sedikit sahaja. 

Jom korang dapatkan set Nutriwhite untuk korang satu. Hubungi kakNi 0137773122. Confirm korang akan teruja dengan hasilnya sebab saintis yang buat ni tau bukan bancuh belakang rumah!

Aniey Yusoff
ID : 887557
Sms/Whatsapp : 0137773122
http://kakni.wasap.my
COD : Wangsa Maju Keramat AU

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey