Monday, 8 May 2017

Apa Yang Best Tentang Bisnes Shaklee Berbanding MLM Lain?

Dulu bila sebut bisnes je 10 ribu batu jauhnya perasaan masa tu 😂. Nak cakapnya betapa tak minatnya la dengan bisnes ni. 

Rela jadi pembeli selamanya dari nak jadi penjual. Minda dulu selalu fikir orang berniaga ni sebab tak ada duit lol apalah punya pemikiran 😌. Cetek sangat pemikiran dan ilmu dalam bidang bisnes masa dulu.

Dah Tu Apa Yang Best Bisnes Shaklee?

Mula-mula kenal shaklee sebab mencari alternatif untuk nak bagi sihat anak-anak. Yang sulung asma, no 2 pulak picky eater masa ni. Kurus keding tak cukup zat. KakNi pulak tengah mengandung dan berusaha cari supplement untuk nak jayakan penyusuan susu ibu sampai 2 tahun setelah gagal yang sebelum tu.

Bila kotak shaklee sampai punyala jatuh cinta sampai berkali-kali bukak tutup kotak shaklee. Belek-belek botol vitamin tu kahkah macam orang angau pulak. Alhamdulillah Allah izinkan anak-anak kakNi semakin sihat dengan set asma dan set kanak-kanak. Bermulalah hati terdetik untuk jatuh cinta berkali-kali!

1) Produk yang bagus
2) Syarikat pengeluar vitamin yang pertama di dunia
3) Family bisnes yang happening
4) Syarikat yang sentiasa jaga kebajikan leader dan ahli yang muslim
5) MLM yang bukan haram jadah
6) Company yang dah well established
7) Produk ada kajian dan landmark study yang tak ada kat tempat lain
8) Ketelitian company dalam pemilihan bahan mentah yang hanya pilih dari yang terbaik
9) Pembuatan produk yang sangat semulajadi tanpa bahan berbahaya
10) Sangat mesra alam sekitar malah produk get cleannya selamat untuk penghuni dan alam sekitar
11) Sistem bisnes yang teratur
12) Paling ohsem berada dalam Group iReach yang super best! Mentor


Semua supplement sama sahaja? Landmark study membuktikan sebaliknya. Pengguna vitamin jenama lain lebih terdedah kepada pelbagai risiko penyakit.

Bisnes Tanpa Keluar Rumah

Sesuai sangat la bagi kakNi yang sibuk dengan anak-anak sekolah ni. Dapat order terus je buat order melalui online dan barang sampai depan pintu customer. Tak payah nak keluar pos barang ke apa ke. 

Family bisnes shaklee sangat mengalu-alukan korang yang bersemangat untuk membina kerjaya bersama shaklee.

Aniey Yusoff
ID 887558