Kebenaran Di sebalik Menjadi Ahli Shaklee Yang Ramai Nak Tau

Wednesday, May 03, 2017

'Kak, berapa ye harga kasih sayang set berpantang penuh shaklee?'

'Kak, kak jual harga berapa ye Vivix? Saya nak beli harga ahli boleh tak?'

'Sis, kalau tak buat bisnes boleh ke nak join sebagai ahli shaklee ni?'

'Berapa ye boleh jimat kalau saya join ahli shaklee?'

'Puan, kalau saya jadi ahli shaklee kena WAJIB buat pembelian ke supaya tak kena terminate?'

Dan listing persoalan bersambung lagi panjang berderet-deret. Paling banyak persoalan ialah rata-rata nak harga ahli, nak harga murah-murah, nak harga kasih sayang peluk cium.

Kalau korang selalu shopping di Jusco, Carefour, Popular atau sebagainya lagi yang bagi hari diskaun untuk semua pemegang kadnya SAHAJA alangkahnya ruginya kalau tak jadi ahli shopping mall tersebut kan? Dari beli harga retail biasa lagi jimatt beli dengan harga ahli.

Untuk customer kakNi yang selalu nak mintak harga kasih sayang ke apa memang kakNi suruh je masuk ahli. Kang senang beli dengan id sendiri. Tak payah nak usha sana tanya sini nak dapatkan harga termurah korang tu.

Ok, jom tengok apa lagi kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee :

1) Tak pening duk survey sana sini cari distributor yang jual murah-murah

2) Nikmati harga diskaun 15-20% sebagai ahli

3) Nikmati untung runcit sekiranya membuat jualan kepada bukan ahli

4) Boleh dapatkan stok shaklee terus dari HQ, branch tanpa perlu berurusan dengan ejen lain

5) Senang berurusan untuk pembelian hanya buat pembelian secara online atau walk in

6) Dapat jemputan menghadiri ceramah kesihatan, bengkel nutrisi atau demo produk dari nutritionist

7) Dapat maklumat eksklusif dari Shaklee tentang promo bulanan atau sebarang gift istimewa

8) Shaklee selalu mengalu-alukan ahli-ahli baru buktinya hampir setiap bulan ada sahaja special gift atau promo untuk ahli baru SAHAJA


Buktinya promo bulan Mei ini. Wahhh kau! Join ahli buat pembelian 100uv dan boleh dapat set lunch box Rubber maid ni pada harga tertera. Jimattt banyak hampir separuh harga tau! Untunglah ahli baru. Ahli lama sila mereput kahkah 😂😂

Cop! Kenapa ye perlu pilih Shaklee? 


Sebab tu la kakNi ni duk sibuk sangat suruh korang join sebagai ahli. Tak rugi la malah rugi tak join.

Cepat-cepat roger kakNi tau kalau tak nak terlepas dapatkan set Rubbermaid lunch box korang! KakNi tinggalkan dengan serangkap pantun dulu ❤️


Aniey Yusoff
ID : 887558
Sms/Whatsapp : 0137773122
http://kakni.wasap.my
COD : Wangsa Maju Keramat AU

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey