Rahsia Kekal Cantik Untuk Ibu Anak Ramai

Sunday, October 15, 2017

Sewaktu anak masih seorang dulu mak-mak ni memang tak ada masalah nak sangat nak tampil cantik. Maklumla anak baru seorang, jadi masih punya masa nak melawa, berbedak, jaga makan, kemas rumah bagai.

Tapiii bila anak dah menjengah 4,5 orang mula la pengurusan masa ke laut. Samaada ibu bekerjaya atau suri rumah sepenuh masa keduanya tetap 'meminta' masa untuk menjaga diri sendiri.


Bagi KakNi sendiri sebagai ibu yang bekerja dari rumah memang kelam kabut menguruskan 4 orang anak tanpa bantuan orang gaji. Setiap hari mak tukar warna layan karenah anak hahaha. Tapi yang banyakknya mestilah 'mak kau jadi warna hijo" kahkah

Mana nak kemas rumah, basuh tangan baju sekolah, sidai kain, memasak, hantar ambil anak sekolah, buang sampah, gosok baju dan berderet lagi la listing.

Jadi, korang fikir saya ada masa nak bercantik-cantik?

Haipp mestilah ada! Nak kekal cantik tak semestinya 24 jam asyik tepek mekap sahaja. Yang lebih penting ialah cantik dari dalam dan terserlah dari luar.

Mujur la ada Set Radiant 4 ni. Sambil mengemop lantai pun boleh ambil..apa susah. Tak sampai 5 minit siap makan dan minum set ni.


Eh eh ingatkan KakNi anak 4 dah tak cukup kaki tangan dah nak uruskan semua tapi cuba tengok Master Hadha ni, seriously macam tak percaya je bahawa beliau ni ada anak 5 orang yang masih kecik-kecik lagi. Dan beliau menguruskan bisnes online di samping jaga anak-anak tanpa maid tapi tetap KEKAL CANTIK! 


Alhamdulillah, bertuah ada set radiant 4 ni. Mak-mak sekarang tak payah tepek mekap tebal-tebal dah. Hanya amalkan set ini sahaja. InsyaAllah suami pun jatuh cinta dengan hasilnya sebab menjadikan isteri beliau seorang yang cantikk sangatt.

Marilah dapatkan set anda sekali dan kita cantik sama-sama.. Untuk pembelian secara online hanya dengan klik di link esell berikut :


Atau hubungi KakNi untuk dapatkan konsultasi eksklusif korang :

Aniey Yusoff
ID : 887558
Sms/Whatsapp : 0137773122
COD : Wangsa Maju Keramat AU

You Might Also Like

0 comments

Terima Kasih Atas Komen Anda Semua

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey