Set Penjagaan Wajah Youth Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan Serta Diuji Keberkesanannya

Friday, March 02, 2018

Assalamualaikum...

Hari ni di instagram KakNi ternampak update seorang kawan. Dia tunjuk mukanya yang tengah mengalami kulit menggelembung akibat alergik dengan pemakaian sunblock yang dibeli di farmasi.

Rasa seriau pulak melihatnya..cuba rasa kulit muka kita kena air panas dan kemudian kulit jadi melecur dan menggelembung biji air. 

Itu hari semasa KakNi masuk ke sebuah farmasi untuk membeli handyplast, mata naik pening tengok berbagai-bagai jenis supplement, ubat, sabun, barang kecantikan dan sebagainya. 


Ada sebab kenapa vitamin Shaklee TIDAK dijual di mana-mana farmasi. Ini kerana nak membolehkan setiap pelanggan dan pembeli vitamin Shaklee diberi konsultasi tentang cara makan, aturan pengambilan, penerimaan badan dan menerima khidmat selepas servis. Jadi..tidaklah pelanggan terkial-kial seorang diri sekiranya timbul sesuatu persoalan. Malah, lagi best boleh direct tanya pada Nutritionist lagi untuk sesuatu kepastian.

Pilihan memang banyak, jadi kitalah yang perlu bijak memilih sesuatu barang kan? Nak-nak benda yang nak tepek kat muka atau nak makan masuk dalam badan. Memang KakNi terLEBIH aware sikit. Takkan sembarangan tepek atau makan kalau tak yakin bahan kandungannya. 

Kalaulah terjadi sesuatu pada kita, dah susah sendiri nak kena jumpa Doktor bagai. Dan lagi kena menanggung akibat daripadanya.

Nak Set Penjagaan Wajah Yang Selamat?

Tau kan? Dalam pembuatan sesuatu bahan kosmetik dan kecantikan, kewujudan unsur bahan kimia bahaya adalah sesuatu yang biasa untuk mendapatkan kesan yang pantas dan optimum.

Pakai hari ni, esok kulit terus putih! Dijamin kulit licin dan putih sepantas 3 hari! Oh mak aiiii takutnya dengan produk seumpama ini. 

Atas misi SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN DAN SELAMAT untuk alam sekitar, Shaklee dengan 8 tahun kajian maka lahirlah satu produk yang BEBAS 1500 bahan kimia, 100% berasaskan tumbuhan dan keberkesanannya terbukti tanpa kompromi iaitu produk penjagaan kulit untuk semua jenis kulit iaitu YOUTH!

Penjagaan kulit Youth TM 100% dijamin mampu mengubah usia kulit menjadikannya lebih muda. Inilah sebahagian daripada 1500 bahan kimia yang tidak digunakan dalam YOUTH :
  • Lauril sulfat
  • Pewangi sintetik
  • Paraben 
  • Pengawet formaldehid
  • Minyak mineral/paraffin/petrolatum
  • EDTA
  • bahan-bahan dari haiwan
  • merkuri
  • logam berat
  • Hydroquinon
  • pewarna sintetik
  • Tar arang
  • Gluten
  • Sebatian berfluorin
Pakai YOUTH dengan rasa selamat dan yakin! Apa yang diperlukan adalah kita hanya perlu memilih produk yang selamat dan berkesan. Dah tu macam mana nak tau? 
 
Selain banyakkan carian maklumat, macam kakNi sennag je tak payah pening kepala...Ingat Shaklee ingat semulajadi! Selamat dan berkesan! Kalau tak yakin dan ragu-ragu keselamatan bahan kandungan barang nak dibeli maka wajib dijauhi segera.
 
Order YOUTH untuk kesan yang kebabom? Sampai rasa termimpi-mimpi la tidur dan bangun tidur dengan muka yang tegang dan licin!

Hubungi KakNi laju-laju tau!

Aniey Yusoff
ID 887558
Sms/whatsapp : 0137773122
COD : Wangsa Maju Keramat AU




You Might Also Like

0 comments

Terima Kasih Atas Komen Anda Semua

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey