Cara Hilangkan Jeragat : Pengalaman Menggunakan Set Kecantikan Youth - Testimoni 30 hari

Friday, April 06, 2018

Tik tok Tik tok! Sekejap je rasa berlalu. Dari 2 Mac sampai sekarang alhamdulillah hari ni genap 30 hari pengalaman pakai set penjagaan kulit Youth.

Eh gile tak best! setiap hari bangun pagi gosok pipi dulu. Bila duk depan cermin tengok muka dah lawa dan cantik, kulit tegang jangan pulak lupa baca doa tengok cermin tau!

Kenapa KakNi pakai Youth?

Sebelum ni KakNi pengguna setia Nutriwhite. Selain pilih Shaklee sebab yakin dengan produknya yang terbukti selamat, kagum dengan kandungan Nutriwhite masa ni. Diadun dengan 16 jenis tumbuhan terbaik di seluruh dunia. Menjadikan ia amat sesuai dengan kulit wanita Asia.

Ini cerita Nutriwhite, oleh kerana Nutriwhite dah tak ada sebab memberi laluan kepada produk Youth yang lagi hebat, mestilah KakNi pilih YOUTH!

Lagi best, sebatian resveratrol yang ada dalam produk no 1 Shaklee iaitu Vivix ada dalam Youth! Bayangkan tepek muka dengan muscadine grape yang super premium tu!



Masalah kulit muka KakNi? Dari dulu lagi kulit muka KakNi ada masalah seperti :
  • Liang pori yang besar
  • Black head yang banyak
  • Jeragat
  • Muka berminyak
  • Kadangkala kulit kering
  • Kulit mengelupas dan tak anjal
Jadi apa yang Youth dah buat untuk muka KakNi? Tadaa..


Alhamdulillah, jeragat semakin pudar dan liang pori semakin kecik! Sapa ada masalah macam kakNi? Cepat-cepat hubungi KakNi!

Aniey Yusoff
ID : 887558
Sms/Whatsapp : 0137773122
COD : Keramat AU, Setiawangsa, Wangsa Maju

You Might Also Like

0 comments

Terima Kasih Atas Komen Anda Semua

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey