Atlet Sukan Para Asean Powered By Shaklee

Sunday, October 01, 2017

Alhamdulillah..



Sekalung tahniah buat semua atlit para di Sukan Para Asean 2017. Insaf dan terharu tengok kegigihan mereka ni dengan keupayaan masing-masing. Kagum sangat!



Membuktikan diri mereka memang luar biasa. Wajar dijadikan contoh yang terbaik buat kita. Semoga mereka semua terus sihat dan cemerlang untuk mengharumkan nama negara.

Atlit para cycling Mohd Najib Turano menyatakan kesihatan adalah yang paling utama. Sebab itu beliau sanggup mengeluarkan belanja membeli supplement demi memelihara kesihatan ditahap terbaik. 

Diakui kakak beliau yang begitu kuat memberi semangat kepada adiknya, Nursuria Turano. Antara kenyataan kakaknya..






Sekalung tahniah buat 4 pingat emas yang dimenangi oleh Najib Turano. Health and performance powered by Shaklee.

Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa Shaklee tak menaja mana-mana acara sukan atau lantik duta di kalangan Public Figure macam artis ke kan?

Sebabnya Shaklee mahukan penggunanya merasai sendiri feedback positif setelah mengamalkan Shaklee kerana faktor ini lebih terkesan di hati para pengguna untuk lebih mempercayai Shaklee.

Kerana itu TIADA mana-mana public figure yang jadi duta atau model produk Shaklee yang ada hanyalah di kalangan artis-artis yang menjadi pengguna Shaklee.

Aktif Bersukan? Apa jadi? Hampir Lumpuh?

 


Pertanyaan tentang produk dan keahlian. Hubungi KakNi seperti detail kat bawah tau!

Aniey Yusoff
ID : 887558
Sms/Whatsapp : 0137773122
http://kakni.wasap.my
COD : Wangsa Maju Keramat AU




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Hubungi Aniey

Name

Email *

Message *

Subscribe blog Aniey