Friday, 16 December 2016

Pengedar Shaklee Wangsa Maju Setiawangsa

Korang ada tinggal berdekatan dengan tempat kakNi tinggal dan nak dapatkan stok shaklee secara cepat dan tak nak pos boleh amik secara cash on delivery dengan kakNi.

Aeon Big Wangsa Maju atau nama lamanya Carrefour Wangsa Maju korang kenal tak? Ada Shell belakang tu kan, kat situ selalu tempat kakNi COD. Kalau kat sini senang, parking banyak dan dekat rumah kakNi jadi tak ada cas cod kat sini. 


Ini gambar lama. Sekarang dah baru dan cantik. Tak sempat amik gambar lagi. Nanti dah amik gambar kakNi update yang terbaru.

Untuk beli stok Shaklee secara cod boleh contact kakNi tau.

KakNi
887558