Sunday, 23 April 2017

7 Bahan Kandungan Kolagen Shaklee Ini Menjadikan Kulit Lebih Anjal Dan Gebu

Assalamualaikum..

KakNi mula mengambil kolagen selepas grab promosi beli 3 percuma 1. Memang jeles betul tengok lepas sorang, sorang bagi testimoni gempak-gempak. Liang pori mengecil, jeragat pudar, kulit halus, licin dan anjal. Ibaratnya licin tu bak lalat landing pun boleh tergelincir 😂


Baik punya licin, yang pasti serbuk kolagen Shaklee adalah yang paling halus iaitu 1000 dalton membuatkan ia paling pantas diserap oleh badan. 

Walaupun Shaklee beri jaminan secara klinikal dengan 8 minggu pengambilan tapi rata-rata yang ambil seawal 2 sachet dah update kulit lembab dan mula rasa perbezaan. 

Jom tengok apa bahan premium dalam kolagen Shaklee

1) Sisik Ikan Merah


2) Ekstrak Biji Camellia Japonica


3) Ekstrak Pfaffia


4) Elastin Dari Kolagen Ikan


5) Vitamin C & B


6) Ekstrak Kekerang 

7) Lactobacillus Acidophilus


Ok! Lepas amik ni apa kebaikan yang Kolagen Shaklee boleh beri?

1) Anti penuaan - mengecilkan liang pori, mengurangkan kedutan dan menghilangkan garis halus 

2) Mengembalikan keanjalan kulit menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu dan mulus

3) Menyokong pergerakan sendi dan tulang

4) Menegangkan dan menganjalkan punggung dan payudara

5) Menyuburkan rambut menjadikannya lebih lebat, kurang gugur, kuku yang sihat dan bersinar

6) Mencerahkan kulit dengan mengurangkan pigmentasi, jeragat dan memberikan tona sekata pada kulit

7) Melembabkan kulit menjadikannya halus dan mulus

Best tau amik kolagen ni! Serbuk dia tersangatla halus, larut dalam air dengan pantas sekali. Waktu kakNi mula-mula amik risau jugak kot-kot tak boleh telan ke, bau ikan ke. Rupanya bau dia natural je dan begitu jugak rasanya. Hurmm kena cuba sendiri baru boleh rasa. 

Selalunya kalau customer nak beli kolagen kakNi memang akan beri cadangan supaya amik 3 kotak terus! Sebab boleh dapat PERCUMA AHLI! Jadi korang akan beli kolagen dengan harga ahli dan pakai ID korang sendiri. 

Kalau ada pilihan untuk jimat mengapa tidak kan?

Hubungi kakNi untuk pertanyaan lanjut tau!